نیاز و حاجت خود را به کسی اظهار مکن، مگر به یکی از سه نفر: یا دیندار، یا جوانمرد، یا با شرافت .امام حسین(ع)

افتتاح فروشگاه

افتتاح فروشگاه بیمارستان

فروشگاه بیمارستان که به مناسبت ایام عید سعید غدیر در تاریخ 6/8/92 و با حضور جمعی از مسئولین و پرسنل بیمارستان افتتاح شد بنام فروشگاه غدیر مزین گردید.

فروشگاه فوق که بر اساس مصوبات کمیته رفاهی بیمارستان راه اندازی شده وسایل و مواد مصرفی مورد نیاز بیماران،پرسنل و دانشجویان را تامین خواهد نمود.

در مراسم افتتاح فروشگاه ابتدا مدیر بیمارستان توضیحاتی در ارتباط با علت و مراحل تاسیس فروشگاه ارائه نمودند و در ادامه خانم دکتر قریشی ضمن تقدیر و تشکر از کسانی که در این زمینه تلاش نموده اند اظهار امیدواری کردند که مسائل رفاهی بیماران و پرسنل بیش از پیش مورد عنایت مسئولین دانشگاه قرار گیرد.

ساعت : 8:51 -  روز  : سه شنبه  - 7 /  8 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :2397

درج نظر بينندگان خبر :

نام: