نیاز و حاجت خود را به کسی اظهار مکن، مگر به یکی از سه نفر: یا دیندار، یا جوانمرد، یا با شرافت .امام حسین(ع)

همایش مدیریت بحران کرونا با سخنرانی خانم دکتر فاطمه مهرزاد

همایش مدیران و معلمین مدارس شهرستان آران و بیدگل با موضوع بحران کرونا روز پنجشنبه مورخ 1400/7/29 در سالن کانون فرهنگی تربیتی سردار شهید قاسم عربیان برگزار شد. هدف از برگزاری این همایش مدیریت بحران کرونا در زمان بازگشایی مدارس بود. سرکار خانم دکتر مهرزاد، رعایت اصول بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی، آموزش پروتکل های بهداشتی به دانش آموزان و معلمین، شرکت اختیاری دانش آموزان در کلاس های حضوری، کنترل استرس و ... را از اصول برگزاری کلاس های حضوری دانسته و نیز ارجاع دیرهنگام دانش آموزان با اختلالات روانپزشکی را به متخصصین مربوطه جایز ندانستند. وی مدیریت این شرایط را از مهم ترین وظایف آموزش و پرورش برشمردند. لازم به ذکر است در این همایش ایشان پاسخگوی سوالات مدیران و معلمین مدارس بودند.

ساعت : 12:10 -  روز  : دو شنبه  - 3 /  8 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :356

درج نظر بينندگان خبر :

نام: