وفاداری با خیانت کاران نزد خدا نوعی خیانت، و خیانت به خیانت کاران نزد خدا وفاداری است.حضرت علی

حضور دوروزه دکتریاسمی در بیمارستان کارگر نژاد

دکتر محمد تقی یاسمی روانپزشک،دانشیار وعضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ونمایند ه ی سابق ایران درسازمان   بهداشت جهانیWHO،روزهای شنبه ویکشنبه25و95/2/26میهمان بیمارستان کارگر نژاد بودند.

روز شنبه95/2/25نشستی در زمینه ی تبار شناسی روانپزشکی با حضور دکتر یاسمی به همراه اساتید و رزیدنت های روانپزشکی  وروانشناسان بیمارستان برگزارگردید.در این نشست پیرامون تاریخچه  وپیشینه ی علم روانپزشکی وعوامل پیشرفت وموانع راه پیشرفت ،مقایسه ی مکاتب ورویکردهای مختلف در علم روانپزشکی وتاریخچه ی شروع انواع درمان ها در کشورهای مختلف جهان بحث وتبادل نظرانجام گرفت.

دکتر یاسمی معتقد به یک رویکرد سیستمی ویکپارچه نگر در علم روانپزشکی بدون افراط وتفریط در این زمینه می باشند وبر اهمیت استفاده از تیم درمانی مبتنی بر روانپزشکی  جامعه نگر برای ارزیابی وتشخیص ودرمان تاکید داشتند.

همچنین روز یکشنبه95/2/26کلاس تخصصی در زمینه ی حال وآینده ی  روانپزشکی برای اساتید ودانشجویان ورزیدنت های روانپزشکی توسط آقای دکتر یاسمی بر گزار گردید.

ساعت : 8:21 -  روز  : سه شنبه  - 28 /  2 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :877

درج نظر بينندگان خبر :

نام: