• 1391/08/25 - 12:17
  • /Zquh

افتتاح بیمارستان کارگرنژاد توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیمارستان اعصاب و روان کارگرنژاد کاشان افتتاح شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاح این بیمارستان گفت: بیمارستان اعصاب و روانکارگرنژاد کاشان به لحاظ ساخت، فضای فیزیکی و آموزشی بهترین بیمارستان روان پزشکی کشور است.این بیمارستان با هزینه ای بالغ بر 70 میلیارد ریال و زیربنای 6600 متر از محل اعتبارات دانشگاه با مشارکت 40 درصدی خیر سلامت جواد کارگرنژاد بنا شده است. خیرین سلامت فعالیتهای خوبی در کاشان دارند که نمونه بارز آن ساخت پروژه های افتتاحی امروز ( مرکز مدیریت حوادث و بیمارستان کارگرنژاد ) است.

لازم به ذکر است احداث بیمارستان اعصاب و روان کارگرنژاد کاشان در سال 86 شروع شده بود.

این بیمارستان در دو طبقه همکف و اول احداث شده که طبقه همکف آن به امور درمانی و طبقه اول به امور اداری و آموزشی اختصاص یافته است.

با احداث این بیمارستان تعداد تخت های بستری اعصاب و روان کاشان از 45 تخت موجود در ساختمان قدیمی بیمارستان اخوان به 101 تخت افزایش می یابد.

این بیمارستان در قالب 6 بخش فوق تخصصی شامل روان پزشکی زنان، روان پزشکی مردان، اورژانس روان پزشکی زنان، اورژانس روان پزشکی مردان، روان پزشکی اطفال دختران و روان پزشکی اطفال پسران می باشد