• 1391/10/19 - 10:29
  • /Zwuh

برگزاری جلسه کمیته اعتباربخشی با حضور دبیر کمیسیون تحول اداری دانشگاه

جلسه کمیته اعتباربخشی بیمارستان با حضور جناب آقای نعناکار دبیر کمیسیون تحول اداری دانشگاه در محل سالن جلسات بیمارستان برگزار گردید.

در ابتدا مدیریت بیمارستان ضمن تقدیر و تشکر از کلیه پرسنل به جهت اقداماتی که در راستای اعتباربخشی انجام داده اند از حضور جناب آقای نعناکار که تا کنون زحمات زیادی را متقبل گردیده اند بطور ویژه قدردانی نمودند.

آقای عارف پناه در ادامه به اهمیتی که وزارت متبوع به امر اعتباربخشی اختصاص داده اشاره کردند و از کلیه اعضا درخواست کردند نهایت تلاش و مساعی خود را در راستای اجرای استانداردهای اعتباربخشی بعمل آورند.

در ادامه آقای نعناکار با اشاره به اقداماتی که سال گذشته در راستای حاکمیت بالینی در بیمارستان اخوان صورت گرفت و منجر به کسب رتبه شد اظهار نمودند بستر لازم در بیمارستان کارگرنژاد باتوجه به فضای جدید فراهم گردیده و بهتر است انجام امور زودبازده و ارتقاء فرآیندهای موجود در اولویت قرار گیرند.

سپس با اشاره به لزوم بازنگری در برنامه استراتژیک بیمارستان مقرر شد در اولین فرصت جلسه ای با حضور کلیه اعضاء در راستای بازنگری برنامه مذکور تشکیل گردد.

همچنین مقرر گردید در اولین فرصت کمیته بهبود کیفیت تشکیل گردد.