• 1402/10/28 - 12:19
  • /ZcKQ
برگزاری مسابقه کتابخوانی میلاد نور به مناسبت 13 رجب سالروز ولادت با سعادت مولی الموحدین حضرت علی علیه السلام

به مناسبت 13 رجب سالروز ولادت با سعادت مولی الموحدین حضرت علی علیه السلام و روز پدر برگزار می گردد:

مسابقه کتابخوانی میلاد نور از کتاب ارزشمند «جاذبه و دافعه علی(ع)» اثر استاد شهید مرتضی مطهری

ویژه کلیه همکاران دانشگاه و مخاطبان کانال خبر دانشگاه

به 14 نفر از شرکت کنندگانی که پاسخ درست داده باشند، جوایزی ارزشمند( لوازم خانگی، تابلو فرش و...) به قید قرعه اهدا خواهد شد.

علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه می‌توانند با مطالعه کتاب جاذبه و دافعه علی(ع) و یا با دریافت فایل صوتی و یا پی دی اف این کتاب از طریق لینک های زیر در این مسابقه شرکت نمایند.

دریافت فایل صوتی  https://www.navaar.ir/audiobook/786

دریافت فایل متنی  B2n.ir/s18894

این مسابقه شامل 20 سوال چهار گزینه ای بصورت آنلاین می باشد.  لینک سوالات از ساعت 8 صبح لغایت 24 روز پنج شنبه 5 بهمن در کانال خبر دانشگاه قرار داده می شود و شما تا ساعت 24 همان تاریخ فرصت دارید در این مسابقه شرکت و به سوالات پاسخ دهید.

نتایج مسابقه 12 بهمن‌ همزمان با آغاز دهه فجر انقلاب شکوهمند اسلامی اعلام می‌شود.

این برنامه به همت روابط عمومی دانشگاه و با همکاری روابط عمومی و مدیریت بیمارستان کارگرنژاد برگزار می گردد.

• گروه خبری :