• 1394/12/18 - 12:18
  • /Zxvh

جلسه ی اعضا بازتوانی با مدیران سازمان های مردم نهاد

تعدادی از مدیران سازمان های مردم نهاد در جلسه ای با حضور مسئول واحد بازتوانی ومدیریت بیمارستان واعضا گروه باز توانی در کلاس آموزشی بیمارستان شرکت نمودند.

دراین نشست در ابتدا دکتر احمدوند اهمیت موضوع شناسایی وحمایت از بیماران اعصاب وروان مطالبی عنوان نمودند ونیاز بیماران به شغل مناسب وآبرومند،برنامه های تفریحی وکمک به فرزندان وخانواده ی بیماران ونیز کمک به تقویت مناسبات خانوادگی را مطرح نمودند.در ادامه مدیران سازمان های مردم نهاد در مورد فعالیت ها واهداف سازمان های مربوط به خود گزارش دادند.

در انتها مهندس اعتماد نماینده ی سازمان های مردم نهاد قول دریافت مجوز وپیگیری های لازم جهت تاسیس سازمانی در جهت حمایت ازبیماران اعصاب وروان را بطور افتخاری به حضار در جلسه دادند.