• 1394/07/28 - 13:08

بیمارستان های نقوی و کارگرنژاد موفق به دریافت لوح تقدیر شدند

در همایش نکوداشت مجریان برتر برنامه خدمات هتلینگ

دو بیمارستان تحت پوشش دانشگاه موفق به دریافت لوح تقدیر شدند

در همایش نکوداشت مجریان برتر برنامه ارتقاء کیفیت خدمات هتلینگ، دو بیمارستان تحت پوشش دانشگاه موفق به دریافت لوح تقدیر شدند.

به گزارش وب دا، معاون درمان دانشگاه در گفتگو با خبرنگاران، گفت: بیمارستان های نقوی و کارگرنژاد کاشان به عنوان بیمارستان های برتر کشور در زمینه ارتقاء کیفیت هتلینگ شناخته شدند.

دکتر داودذ خیرخواه افزود: درهمایش نکوداشت مجریان برتر برنامه ارتقاء کیفیت خدمات هتلینگ که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، بیمارستان های نقوی و کارگرنژاد کاشان به عنوان بیمارستان های برتر کشور در زمینه ارتقاء کیفیت هتلینگ معرفی‌ و با اهدای لوح تقدیر از سوی مقام عالی وزات از آنها تقدیر شد.

گفتنی است این همایش در تاریخ ۲۷مهرماه در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.