• 1390/10/14 - 12:52
  • /ZRth

در نخستین جشنواره کشوری حاکمیت بالینی بیمارستان اخوان بعنوان بیمارستان برتر کشور انتخاب شد.

نخستین جشنواره کشوری حاکمیت بالینی روز سه شنبه 13/10/90 در محل سالن همایش های برج میلاد برگزار گردید. در این جشنواره که با حضور وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و معاونین ایشان و...

نخستین جشنواره کشوری حاکمیت بالینی روز سه شنبه 13/10/90 در محل سالن همایشهای برج میلاد برگزار گردید. در این جشنواره که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونین ایشان و همچنین رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و جمعی از شخصیتهای کشوری برگزار شد بیش از دوهزار نفر از مسئولین بیمارستانها، کارشناسان و مجریان حاکمیت بالینی نیز حضور داشته اند، مرکز آموزشی درمانی اخوان بعنوان تنها بیمارستان برتر از بین بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی کاشان انتخاب و مسئولین بیمارستان تندیس جشنواره و لوح تقدیر دریافت نمودند.