امروز : 24 مرداد 1403
  • 1397/12/23 - 10:32
  • /Z2xh

جشن پایان سال و بزرگداشت روز مرد

به مناسبت فرا رسیدن میلاد باسعادت حضرت علی(ع) وروز مردمراسم باشکوهی با حضور نماینده دفترنهاد رهبری و دفترپرستاری معاونت درمان و باحضور آقای کارگرنژاد، پرسنل وبرخی از خانواده ها در حیاط بیمارستان برگزار گردید.این مراسم ازساعت 10:30صبح روز سه شنبه 21/12/97باتلاوت آیات نورانی قرآن کریم آغاز گردید. در ادامه دکتر قریشی –رئیس بیمارستان-ضمن خوش آمدگویی به میهمانان وحضار،توضیحاتی در ارتباط با فعالیتهای انجام شده در سال جاری ارائه نمودند.آقای دکتر احمدوند-مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه-نیز ضمن تقدیر وتشکر از برگزار کنندگان مراسم،سخنرانی نمودند.

این مراسم شامل بخشهای متنوع ومفرح ازجمله اجرای گروه ارکستر، وبرگزاری مسابقه وپذیرایی از شرکت کنندگان نیز بود. در پایان به پنج نفر از آقایان هم نام حضرت علی (ع) به قید قرعه و به چهارنفر از برگزیدگان مسابقات ده فجر هدایایی اهدا گردید.

همچنین از چهارنفر از بازنشستگانی که در سال جاری به افتخار باز نشستگی نائل گردیده اند با هدایایی تقدیر وتشکر گردید.