امروز : 25 مرداد 1403
  • 1402/01/08 - 09:04
  • /Zx1h

مراسم تکریم و معارفه مدیر خدمات پرستاری بیمارستان کارگرنژاد کاشان برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه مدیر خدمات پرستاری بیمارستان کارگرنژاد کاشان امروز مورخ 1401/12/08 برگزار شد. به گزارش مدیر روابط عمومی بیمارستان، سرپرست بیمارستان کارگرنژاد کاشان در این مراسم، از زحمات و تلاش های مهدی وطن خواه در زمان تصدی مدیر خدمات پرستاری این بیمارستان تقدیر و برای مریم سادات جدی در این مسئولیت آرزوی موفقیت کرد. دکتر فاطمه مهرزاد، جلسات تکریم و معارفه را فرصتی برای بزرگداشت و تکریم از زحمات اشخاصی که در سمت های مختلف فعالیت می کنند، عنوان کرد کار در حوزه سلامت را به علت در ارتباط بودن با جان انسان ها حساس برشمرد. سید مرتضی واقفی سرپرست اداره پرستاری معاونت درمان دانشگاه نیز در این مراسم، از زحمات مهدی وطن خواه تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد: رئیس جدید خدمات پرستاری بتواند در این مسئولیت موفق باشد. شایان ذکر است در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدیه به رسم یادبود از تلاش های مهدی وطن خواه قدردانی به عمل آمد.