• 1391/06/29 - 09:20
  • /Zmuh

تودیع و معارفه ریاست بیمارستان

مراسم تودیع و معارفه ریاست بیمارستان در روز سه شنبه مورخ 28/6/91 در محل سالن شهداء ستاد دانشگاه و با حضور ریاست دانشگاه، معاونین و تعدادی از رؤسا و مدیران ستادی و واحدهای تابعه برگزار گردید.

این مراسم از ساعت 11 صبح با تلاوت آیاتی از کلام روح­بخش وحی آغاز و سپس نماینده محترم ولی فقیه و معاونین دانشگاه ضمن بیان خصوصیات شخصیتی جناب آقای دکتر احمدوند از زحمات ایشان تقدیر و برای سرکار خانم دکتر قریشی در ادامه راه آرزوی موفقیت نمودند.

در ادامه آقای دکتر احمدوند سرپرست سابق بیمارستان ضمن تقدیر و تشکر از کلیه کسانی که در طول مدت مسئولیت با ایشان همکاری نمودند ائم از رؤسای سابق و فعلی دانشگاه، معاونین، کارکنان بیمارستان و گروه روانپزشکی و غیره اعلام آمادگی کردند تا تجربیاتشان را در اختیار رئیس جدید قرار دهند.

سپس آقای دکتر اعرابی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات چندین ساله آقای دکتر احمدوند با اشاره به موقعیت حساس کنونی از ایشان و سایر اعضای گروه روانپزشکی و مدیر و مترون بیمارستان خواستند در ادامه راه سرکار خانم دکتر قریشی را یاری دهند.

در ادامه سرپرست جدید بیمارستان ضمن تشکر از ریاست محترم دانشگاه همکاری همه حضار جهت تداوم اداره بیمارستان به نحو احسن را خواستار شد.

سپس حکم ابلاغ سرپرستی سرکار خانم دکتر قریشی قرائت و تقدیم ایشان گردید. در پایان هدایا و لوح­های تقدیر تهیه شده توسط آقای دکتر اعرابی، حجت الاسلام شاه فضل، آقای دکتر عکاشه و آقای دکتر خیرخواه تقدیم آقای دکتر احمدوند گردید.